Integritetspolicy & Cookies

I vår integritetspolicy kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter. Målet med vår policy är att gör det enkelt för dig att:

– ta del av dina personuppgifter
– få dem rättade eller raderade (med vissa undantag)
– välja bort viss information, som t.ex. direktmarknadsföring
– få dina personuppgifter flyttade till annat företag.

Personuppgifter som vi behandlar om dig

När du godkänner att vi sparar dina uppgifter vid påbörjad beställning eller när du prenumererar på vårt nyhetsbrev sparas dina kontaktuppgifter. Detta för att vi i supportsyfte ska kunna följa upp din kontakt med oss och för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev och övrig marknadsinformation. Informationen sparas i två år efter senaste kontakt och samtycket kan när som helst återtas och du kan begära att få dina personuppgifter raderade.

När du blir kund hos N&R Entreprenad och Bygg AB lämnar du mer information om dig till oss. Denna information är utöver vilken produkt du beställer, ditt namn, din adress med eventuell portkod och våning, e-postadress, telefonnummer, personnummer samt information som du väljer att lämna till oss.

För vilka ändamål behandlar vi dina personuppgifter?

Som kund hos oss använder vi ditt namn, din e-postadress och telefonnummer inför leverans av beställt arbete. Vi skickar leveransinformation per sms och mejl samt att vi använder dina kontaktuppgifter för marknadsinformation från N&R Entreprenad och Bygg AB. Ditt personnummer behöver vi för att hantera faktureringen av det du beställt.

Information kommuniceras i olika kanaler som via e-post, SMS, brev, på vår webbplats och andra digitala kanaler, t.ex. i sociala medier.

Uppgifter om din köphistorik behandlas i första hand i syfte att följa upp och utvärdera vår verksamhet.

Den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter när du är kund hos N&R Entreprenad och Bygg AB är ditt samtycke. Om du inte lämnar dina uppgifter eller inte samtycker till att registreras sparas de inte hos oss. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke, med undantag då vi enligt andra lagar är skyldiga att göra så.

Vilka kan få tillgång till dina personuppgifter?

Dina uppgifter behandlas som utgångspunkt endast av N&R Entreprenad och Bygg AB. Vi kan komma att dela utvalda delar av din information som namn, e-postadress och mobilnummer med exempelvis vår distributör och våra externa IT-leverantörer. Dessa leverantörer är också skyldiga enligt lag och avtal att skydda dina uppgifter.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

När du väljer att bli kund hos oss sparar vi dina personuppgifter i sju år efter din sista beställning, tills du återkallar ditt samtycke eller begär att vi ska radera dina uppgifter. Efter sju år kan vi komma att kontakta dig för att fråga om du vill fortsätta ta emot marknadsinformation från oss.

Personuppgiftsansvarig

N&R Entreprenad och Bygg AB, org. nr 556852-6494 med adress Storängsvägen 38, 136 72 Vendelsö är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Dina personuppgifter kan sparas längre än vad som angetts ovan när vi enligt lag, förordning eller myndighetsbeslut är skyldiga att göra så.

Kontaktuppgifter för att hantera dina personuppgifter

För frågor eller mer detaljerad information, kontakta oss via mail på info@nrbygg.se.

Cookies/kakor på nrbygg.se

Vår webbplats använder bara så kallade sessionskakor. Kakorna används för att identifiera dig som användare under sessionen. Om du trots allt inte vill tillåta cookies kan du vägra cookies i din webbläsares inställning. Du kan även ställa in din webbläsare så att den fråga om huruvida kakor ska installeras eller ej. Läs mer om cookies.

PPs integritetspolicy kan komma att uppdateras om vi skulle behandla dina uppgifter för andra ändamål, samla in fler uppgifter eller dela dina uppgifter med andra än de som anges här.

GDPR

Ni har säkert redan hört att nya regler gällande dina personuppgifter börjar gälla den 25 maj i hela Europa. N&R Entreprenad och Bygg AB arbetar aktivt med att följa dessa nya EU-direktiv GDPR (General Data Protection Regulation) och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med dessa.

Önskar du begära ut dina uppgifter eller att dessa tas bort helt kan du kontakta oss på info@nrbygg.se. För ytterligare information om GDPR vänd dig direkt till Datainspektionen.

Vem kontaktar du vid frågor?

Om du har några frågor, kommentarer eller klagomål om vår behandling av dina Personuppgifter eller vår efterlevnad av Integritetsvillkoren och tillämplig dataskyddslag, är du välkommen att kontakta oss.

Namn: Robert Sundberg
E-post: robban@nrbygg.se

Fasad

Efter många år i branschen kan vi kalla oss riktiga specialister på allt inom putsarbeten.

Windows

Fönster

Vi bokar tid för ett platsbesök och går igenom era behov tillsammans med er.

Plåt

Vi tillverkar plåtar efter önskemål och mått, som till exempel smygplåt och fönsterbleck.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Scroll to Top